OM OS

Hvem er vi?

Facts

Hos Nordjysk Søvncenter i Aalborg tager vi os af udredning og behandling af patienter med søvnforstyrrelser som fx snorken og søvnapnø. Vi har vi mange års erfaring med behandling af søvnproblemer og vores know how kommer hver dag vores patienter til gode via en hurtig og præcis udredning og en optimal behandling.

 

Snorken kender vi alle mere eller mindre til. Nær ved halvdelen af alle voksne mænd snorker, og der anslås at 10-20% snorker hver nat. Frekvensen stiger i takt med alderen og stadig flere kvinder rammes af samme symptomer. Søvnapnø er også ret udbredt, med en forekomst på 2-4% blandt mænd og 1-2% blandt kvinder.

 

Snorken er ikke blot forstyrrende for omgivelserne, men nok også den mest udbredte grund til dårlig søvn. Vi har brug for en god og dyb søvn for at kunne fungere om dagen. Søvnapnø derimod kan udgøre et sundhedsproblem og associeres med øget tendens til hjertesygdom og diabetes.

 

Udredning, behandling og opfølgning foregår ved vores øre-, næse- og halslæger; Peder, Pascal, Mikkel, Janus og klinikassistenterne Berit og Ina i klinikken som du finder på Budolfi Plads 1 i Aalborg Centrum. Vores søvncenter ligger i samme bygning som vores øre, næse og halsklinik.

Så mange mænd har søvnapnø

2-4%

Så mange kvinder har søvnapnø

1-2%

Så mange snorker

50-60%

Mød personalet

OM OS

ÅBNINGSTIDER

KONTAKTINFO

FIND VEJ

Hos Nordjysk Søvncenter i Aalborg undersøger og behandler vi patienter med forskellige søvnforstyrrelser som fx snorken og søvnapnø.

Du finder vores kontaktoplysninger herunder:

Budolfi Plads 1 | 9000 Aalborg

98 13 30 44

© 2015 Nordjysk Søvncenter | Budolfi Plads 1 | 9000 Aalborg